Vem – Vad – När…?

Vem är jag?

Mitt namn är David Dahlén D’Cruz och jag bor i Jönköping och är gift med min fru Christina. Jag har en utbildning som både matte-no lärare för grundskolan och en pastorsutbildning.
Jag brinner för att hjälpa andra människor, och denna passion har funnits hos mig under en stor del av mitt vuxna liv. Denna tar sig uttryck på tre olika sätt i mitt liv: genom Coaching, Lärjungaträning som troende och genom Fotografering.
När det behövs går dessa fokusområden att förena, men jag kan även hålla dem separata när det behövs eller önskas.

Vad gör jag?

Jag är certifierad Five Capitals Coach och coachar framför allt två grupper av människor:
– Är du en person som är runt mellan 20-35 år?
– Du har upptäckt att du har vissa ledaregenskaper.
– Dessa har möjligen noterats av andra personer i din omgivning.
– Men, du saknar verktyg för och brister i vishet i att leda dig själv och andra.
– Du vill bli en bättre ledare, av såväl dig själv som av andra.
Detta kan jag hjälpa dig med.

– Eller, är du kanske en person runt mellan 30-50 år?
– Du har längre erfarenhet som ledare av andra människor.
– Men, något känns fel eller förvirrande, i ditt personliga liv eller i din funktion som ledare av andra.
– Du kommer inte vidare, men vill utvecklas och hitta en förändring i ditt liv, för att må bättre, och bli mer effektiv som ledare.
Detta kan jag hjälpa dig med.

När kan du börja ditt första Coachingpass?

Det börjar egentligen vid första inbokade besöket, på Zoom online eller genom ett fysiskt besök där vi träffas. Jag erbjuder ett GRATIS första konsultations samtal, där du får “pröva på” hur det är att bli coachad av mig. Här inbjuder jag dig till att berätta lite om dig själv, där jag lyssnar. Jag kommer med lite utmanande eller upplyftande frågor emellanåt, för att locka fram det som finns inom dig, men erbjuder dig kanske även något verktyg som du direkt kan tillämpa i din situation, för en förändring av den för att komma vidare.

Blog at WordPress.com.

sv_SESwedish